Airco Check ( gratis )

 

Wat zijn de kosten?

Het testen van uw airco is geheel GRATIS, echter de verdere kosten van een airco check kunnen erg uiteenlopen. Allereerst is de staat van de airco natuurlijk erg belangrijk. Is de staat in orde zal een check niet meer dan 30 a 40 euro kosten. Moeten er verschillende onderdelen en vloeistoffen vernieuwd en ververst worden? Dan kan de prijs uiteenlopen van 100 tot ongeveer 150 euro. Echter het resultaat is altijd een frisse en gezonde lucht die de airco verlaat zodat u weer een frisse en ontspannende rij ervaring tegemoet kunt zien.

De airco is één van de meest gebruikte luxe onderdelen van een auto. Het is dan ook belangrijk om deze zo zuinig en gezond mogelijk te laten functioneren. Net zoals bij alle andere onderdelen van de auto geldt ook hierbij: laat de airco in de auto minimaal één keer per jaar een airco check ondergaan! Zo rij je weer een aangenaam en energiebesparend ritje tegemoet.

Waarom een airco check ?

De airco draait bijna het hele jaar door. In de winter om zoveel mogelijk warme lucht de auto in te blazen en in de zomer andersom. Gebleken is dat de airco zelfs erg goed is voor de gezondheid. Genoeg redenen om zo zuinig mogelijk om te gaan met dit product.

Elk jaar verliest de airco iets van zijn vermogen om lucht te laten circuleren. De werking verliest hierdoor al zijn kracht. Dit merk je snel als in de zomer de airco niet meer zo koud als anders wordt. Als de airco hierna nog erg lang zonder airco check blijft ronddraaien zal deze uiteindelijk defect raken.

Wat houdt een airco check presies in ?

Tijdens een airco check wordt de airco op 2 aspecten gecontroleerd. Dit bestaat uit een temperatuur- en een visuele controle. Als de airco vaak gebruikt wordt zal de pollenfilter zeker eens per jaar vernieuwd moeten worden. Als de airco check regelmatig herhaalt wordt zal de airco zonder moeite de auto van frisse en schone lucht moeten voorzien.

 

Last van muffe geuren,of dat uw airco maar niet koud of

warm wordt, maak vandaag nog een afspraak om uw airco te

laten testen.

 

Een goede airco in de auto is geen overbodige luxe.