Behalve de slimme, afneembare varianten levert en monteerd Mijcarook de bekende vaste trekhaken voor prijsbewuste automobilisten. De kwaliteit is onberispelijk, daarvoor staan de merken die wij leveren garant. Vaste trekhaken zijn er vrijwel voor elke auto. Voor sommige modellen is een flensuitvoering (2- of 4-gats) verkrijgbaar.

Wij leveren diverse merken trekhaken  die allemaal goedgekeurd zijn ,de merken staan bekend om de kwaliteit en het veilige gebruik.


Zelfs voor een Mercedes met amg pakket leveren wij een afneembare trekhaak.

 

Afneembare trekhaak

 

Wanneer de kogel voor de kentekenplaat komt, is een trekhaak met een afneembare kogel de juiste keuze. In dit geval, moet de kogel namelijk op momenten dat de aanhanger niet aangekoppeld is, verwijderd worden. Hierbij geldt dat daarbij geen speciaal gereedschap gebruikt mag worden. Bovendien wordt het design van de auto niet aangetast bij een afgenomen kogel.
Ten eerste wordt de kogel eenvoudig in de huls gelegd. Daarna wordt deze duidelijk hoorbaar vergrendeld d.m.v. een lichte verticale druk op de kogel. Bovendien wordt het design van de auto niet aangetast bij een afgenomen kogel.

Voordelen afneembare trekhaak zijn.

  •   Laat het design van de auto intact na gebruik
  •   Eenvoudig te bereiken onder de auto
  •   Eenvoudige bevestiging
  •   Voorzien van onzichtbare, geintegreede losbreekkabel

Tevens kunnen wij de inbouw van de trekhaak verzorgen , dus neem contact op met Mijcar voor een prijs opgave.